Vill du arbeta hos oss?

Vill du arbeta hos oss?

Passion är den främsta meriten

Livio Gärdet är en privat klinik som ingår i Livio-gruppen. Vi är en HBTQI-certifierad klinik som har specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Kliniken har cirka 20 anställda och utför ungefär 1 400 fertilitetsbehandlingar per år. Livio-gruppen är Nordens största företag inom reproduktionsmedicin med idag nio kliniker i Sverige, Norge och på Island.

Är du vår nya barnmorska eller sjuksköterska?

Till Livio Gärdet söker vi nu en legitimerad barnmorska eller sjuksköterska på deltid (70 %). Vi är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar och kliniken är HBTQI-certifierad. Kliniken har cirka 20 anställda och utför drygt 1 400 fertilitetsbehandlingar per år. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter kan detta vara tjänsten för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Som barnmorska/sjuksköterska på Livio Gärdet kommer du att ha varierande och spännande arbetsuppgifter och i samarbete med läkaren ansvara för mottagnings- och operationsarbetet. Du kommer att ansvara för enskilda patienters omvårdnad, ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon. Utöver det kommer du kunna följa och medverka i forsknings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska eller sjuksköterska. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av fertilitetsbehandlingar. Eftersom du kommer arbeta i team har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerheten, tillgängligheten, patientbemötandet och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet. Vi värdesätter egenskaper som ansvarskänsla, lyhördhet, engagemang, servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på deltid, 70 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till maria.ishak@livio.se, märk din ansökan ”Bm/Ssk Gärdet”, senast 2022-12-04. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen att maila eventuella frågor om tjänsten till maria.ishak@livio.se.

 

Är du vår nya embryolog?

Till Livio Gärdet söker vi nu en embryolog. Livio Gärdet är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar och kliniken är HBTQI-certifierad. Kliniken har drygt 20 anställda och utför ca 1 400 fertilitetsbehandlingar per år. Söker du ett meningsfullt arbete kan detta vara jobbet för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som embryolog kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker, biolog eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och strukturerad. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad, engagerad och har förmågan att se både detaljer och helhet. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.

Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till jens.winerdal@livio.se, märk din ansökan ”Embryolog Gärdet”, senast 2022-12-11. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen maila eventuella frågor om tjänsten till jens.winerdal@livio.se.

 

Vill du arbeta hos oss?

Vi söker alltid kontakt med duktiga embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor och läkare. Är du intresserad av att arbeta hos oss i framtiden så kan du skicka ditt cv till jobb@livio.se

Håll även utkik här på hemsidan efter nya möjligheter.